“Danmark spiser sammen” er et stort nationalt tiltag, hvor mange forskellige organisationer, foreninger, kirker etc. sammen søger at imødegå den store oplevelse af ensomhed, der findes i dagens Danmark. Vi er også med og inviterer derfor onsdag den 25. april kl. 17.30 til ”Fællesspisning i baptistkirken”. Middagen er for dig, der føler dig ensom – eller som kender nogen du ved, der måske trænger til at få udbygget sit netværk. Det koster 20 kr. pr. mand og tilmelding er nødvendig. Der serveres en 3 retters middag og børn spiser gratis med. Men der er begrænsede pladser. Overvej hvem du skal invitere og skynd dig at tilmelde dig / jer. Aftenen vil blive afsluttet med en frivillig andagt i kirkesalen.