Claus Bækgaard

Skriv til Claus

Om Claus

Claus Bækgaard (f. 1968) er gift med Birgitte og sammen har de børnene Emilie, Christoffer og Sebastian.

Fra 1989 til 1994 læste Claus Økonomisk Markedsføring på Handelshøjskolen i København.

I 1996 blev han forretningsfører i Baptisternes Børne- og Ungdomsforbund (BBU). I denne periode påbegyndte han sin teologiske uddannelse med kurser på Københavns Universitet og Regent College i Vancouver. Fra 1998 til 2000 læste han på en menighedsbaseret teologisk lederuddannelse i Malmø, hvorefter han blev ansat som præst i en menighed i Allerød.

Den altafgørende drivkraft til at være præst er for Claus troen på at Gud kun har gode og smukke tanker for den lokale menighed, og at det er muligt at leve i et varmt og inderligt fællesskab, hvor man sammen kan hjælpe og støtte hinanden på vandringen mod Gud. For Claus er dette et åbent fællesskab, hvor alle inviteres med på vandringen, ligesom han vedkender sig behovet for fællesskab med andre kristne kirker.

Claus har siden maj 2002 været ansat som præst i Roskilde Baptistkirke.

Jakob Vagner

Skriv til Jakob

Om Jakob

Jakob Engell Vagner (f. 1974) er gift med Hanna, der er sygeplejerske, og som læser til jordmoder. Sammen har de tre piger; Lea, Maria  og Rebekka.

Jakob har en BA i praktisk teologi fra Baptisternes Teologiske Seminarium og Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi, og senere har han taget en MA i praktisk teologi via Harvest University.

Han har arbejdet som skolepræst på Skovbo Efterskole, Ungdomspræst i Pinsekirken København og lærer på Mariager Højskole. Jakobs spidskompetencer er forkyndelse, sjælesorg og lederskab.

Han brænder for at vi som mennesker skal opnå menneskelig og åndelig modenhed, og tror på at den lokale kirke er et optimalt redskab i den proces hos den enkelte.

Jakob har været ansat som præst i Roskilde Baptistkirke siden august 2017.