Netværksgrupper

I Roskilde Baptistkirke ønsker vi at tage del i hinanden både når det gælder tro og hverdagsliv. I en stor menighed er det umuligt at have et tæt fællesskab med alle, men i vores netværksgrupper, er der mulighed for at vandre sammen med 5-12 andre mennesker, som man  kan få et tættere fællesskab med.

Vores netværksgrupper er meget forskelligartede. De varierer i størrelse og mennesketyper – og ikke mindst omkring indholdet. Nogle grupper mødes og taler om tro og liv i hverdagen, andre bruger meget tid på bøn, mens andre igen foretrækker at følge et materiale eller studere Bibelen. Der er lidt for enhver smag. Grupperne mødes 1- 2 gange om måneden.

Kunne du tænke dig at blive en del af en gruppe, så kontakt Erik Kristiansen, erik.roskilde@gmail.com