Lørdag den 6. oktober kl. 9.30 – 14.00 er der børnedag for børnekirken. Vi starter med en lækker brunch i fællessalen, og når vi er mætte og har vasket op, tager vi til det hyggelige og aktive Dinoland i Ishøj. Så glæd dig til en dag med sjov, leg og godt fællesskab.

Husk dit barnesæde til bilen, så du kan blive spændt rigtigt og sikkert fast.  Det er også ok at tage far eller mor med, når vi kører til Dinoland. For de børn, der går i 2. klasse og opefter, er der en spændende overnatning i kirken. For dem, der overnatter, starter det fredag 5. oktober kl. 17.30.

Pris: 50 Kr. for børnedagen; 75 Kr. for børnedag + overnatning (husk madras, sovepose, tandbørste, skiftetøj m.v.)

Tilmelding og betaling til Birgitte Bækgaard på SMS 2521 1478. Beløbet overføres via MobilePay. Husk navn på den / de tilmeldte.