All In

Hvad er All In?

All In er for alle i alderen 12-16 år. Vi tager udgangspunkt i Jesu ord fra Matthæusevangeliet 5,37, hvor der står ”i jeres tale skal et ja være et ja og nej være et nej” – og det betyder, at vi går fuldt og helt ind på at være efterfølgere af Ham og ikke være lunkne i troen.

Vi ønsker derfor, at opbygge, styrke og udruste de unge teenagere i deres kristne tro og give dem stærke kristne relationer. Formålet med dette er at give dem værktøjer til at stå stærkt i modvind og tvivl samt et fællesskab af troende at vende sig til, hvis livet bliver svært.

Hvordan foregår det?

Hver søndag under prædikenen går vi ud og har vores eget program. Her har vi bibelstudier med fokus på forskellig trospraksis, hvor vi bl.a. lærer teenagerne at bede.

Hver anden onsdag kl. 19:04-21:07 mødes vi til fællesskabsaftener. Her følger vi YFC’s Rock Solid program, hvor vi lærer de unge om Gud, og hvordan man tager gode valg i livet. Det sker gennem en kort andagt/eller læsning af et skriftsted fra Bibelen og så en masse sjove lege og samtaler, der bakker op om andagtstemaet.

Du kan følge os på Facebook her og på Instagram her.

Praktisk information

Hvor: Roskilde Baptistkirke, Vindingevej 32, 4000 Roskilde

Hvornår: Søndage kl. 10:30 og hver anden onsdag kl. 19:04

Pris: Det er gratis at deltage.

Kontakt: Astrid Stålander, 40 47 12 34, bapteenroskilde@gmail.dk