Social Netværksgruppe

Roskilde Baptistkirkes social netværksgruppe er en gruppe frivillige fra kirken, der alle brænder for at række en hånd ud til en ven der har brug for det.
Alle mennesker kan komme i en situation, som er svær at stå i alene. Det er her vi ønsker at træde til og være der med vores medmennesker. Samtidig er livet fuldt af småopgaver og områder man ikke kan klare selv – om det så er at flytte et tungt skab eller hjælpe sin datter med tysk i skolen.
Står du med et behov eller har du spørgsmål kan du kontakte os og høre mere. Vi kan ikke love at vi kan hjælpe – men vi lover at vi vil høre om din situation og se om vi kan finde en løsning. Kontakt os på mail: SocialRBK@gmail.com

Et konkret tiltag er vores måltidsfællesskab:
I Roskilde Baptistkirke afholder vi fællesspisning ca. en gang om måneden. Dette måltid arrangeres af en gruppe frivillige i kirken, men tilberedes og nydes sammen med vores gæster fra hele Roskilde. Formålet med vores madfællesskaber er at danne netværk, relationer og hygge sig sammen omkring maden.
Der er dog ikke planlagt nogen fællesspisning på nuværende tidspunkt.
Hvis du er interesseret i at vide om madfællesskab er noget for dig eller har du andre spørgsmål vedrørende arrangementerne, så kan du henvende dig på mail: majbri2t@christiansen.mail.dk