Social Netværksgruppe

Hvad er Social Netværksgruppe?

Roskilde Baptistkirkes Social Netværksgruppe er en gruppe frivillige fra kirken, der alle brænder for at række en hånd ud til en ven der har brug for det. Alle mennesker kan komme i en situation, som er svær at stå i alene. Det er her, vi ønsker at træde til og være der med vores medmennesker. Samtidig er livet fuldt af småopgaver og områder, man ikke kan klare selv – om det så er at flytte et tungt skab eller hjælpe sin datter med tysk i skolen.

Står du med et behov, eller har du spørgsmål, kan du kontakte os og høre mere via emailadressen i højre side. Vi kan ikke love, at vi kan hjælpe – men vi lover, at vi vil høre om din situation, og se om vi kan finde en løsning.

Socialt Måltidsfællesskab

Et konkret tiltag er vores måltidsfællesskab. I Roskilde Baptistkirke afholder vi fællesspisning ca. en gang om måneden. Dette måltid arrangeres af en gruppe frivillige i kirken, men tilberedes og nydes sammen med vores gæster fra hele Roskilde. Formålet med vores madfællesskaber er at danne netværk, relationer og hygge sig sammen omkring maden.

Hvis du er interesseret i at vide mere om Socialt Måltidsfællesskab, om det er noget for dig eller har du andre spørgsmål vedrørende arrangementerne, så kan du henvende dig på emailadressen i højre side, ellers kan du læse mere om måltidsfællesskaber ved at klikke på knappen herunder.

Hvornår

Socialt Måltidsfællesskab mødes ca. en gang om måneden i kirkens café

Hvor

Roskilde Baptistkirke