Påsken er kirkens største højtid, og derfor skal den naturligvis fejres. Det bliver der rig lejlighed til her i kirken. Vi begynder allerede Palmesøndag d. 14. april kl. 10.30 med en festlig gudstjeneste med besøg  af sangeren Linda Andrews. Skærtorsdag d. 18. april kl 18.00 er der sammenskudsgilde og nadver. Man skal selv medbringe mad og service. Langfredag d. 19.april kl. 19.30 er der langfredagsrefleksion med stille fordybelse. Påskesøndag d. 21. april kl. 10.30 holder vi påskegudstjeneste og fejrer at Jesus er opstanden og lever i dag. Roskilde Gospel Choir med Anders Butenko i spidsen vil synge for og med os. 2. Påskedag d. 22 april kl. 19.00 er der lovsangsaften for alle aldre. Der er gratis adgang til alle arrangementer og alle er hjertelig velkomne.